Meer aanbiedingen


De Parfumbroker winkel beoordelingen


Heb je genoten van de service van een Parfumwinkel? Was je bestelling in orde? Hoe was de verpakking en levertijd? Schrijf een beoordeling en bepaal mee welke winkel in aanmerking komt voor een nominatie op de titel Beste Parfumwinkel van Nederland!


Hoe werkt de winkelbeoordeling:

Alle winkels op de Parfumbroker kunnen worden beoordeeld door bezoekers van de Parfumbroker op basis van 5 criteria. Elk criteria kan worden beoordeeld door middel van een sterren systeem. Uit het totale aantal sterren van alle beoordelingen volgt een winkel totaal score. De vijf criteria zijn;

  • website
  • bestelling
  • afhandeling
  • verpakking en bezorging
  • algemene indruk

Op de Parfumbroker kun je bij de winkelscore ook de motivaties van de bezoekers lezen. Je krijgt hierdoor een beter en completer beeld van de beoordeling. Hierdoor kun je de ervaringen van andere consumenten op de juiste manier in je aankoopoverweging meenemen.

Waarom worden de winkelbeoordelingen openbaar gemaakt?
Een hoge of lage score zegt niet zoveel over de winkel als deze niet onderbouwd is. Juist bij de winkelscore is het belangrijk dat je als bezoeker de beoordeling op waarde kan schatten door de complete beoordeling te lezen. Het kan natuurlijk zijn dat een winkel een laag scorecijfer heeft, maar dat dit alleen komt door een slecht verloop van de verzending. Je kunt er dan voor kiezen om het product wel bij deze winkel te kopen, maar het dan af te halen in plaats van het te laten verzenden.

Betere service
Het plaatsen van een winkelbeoordeling is zowel belangrijk voor de bezoekers van de Parfumbroker als voor de winkels zelf. Een goede score zegt namelijk veel meer wanneer de onderbouwing hiervan is te lezen. Aan de andere kant, wanneer een winkel een slechte beoordeling krijgt, kan deze hier actie op ondernemen en verbeteren aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat bezoekers een representatief beeld van de winkels krijgen, is het dus belangrijk dat er winkelbeoordelingen worden achtergelaten.

Goede controle
Alle winkelbeoordelingen worden voor plaatsing door de redactie van de Parfumbroker gecontroleerd op bijvoorbeeld betrouwbaarheid, motivatie en of het bericht bij de juiste winkel staat. Beoordelingen kunnen door de redactie worden geweigerd of veranderd.

Aansprakelijkheid
Winkelbeoordelingen zijn geschreven door derde partijen en dienen enkel ter informatie. De Parfumbroker vertegenwoordigt en garandeert niet de accuraatheid, compleetheid en betrouwbaarheid van de informatie. De Parfumbroker sluit elke aansprakelijkheid voor fouten, nalatigheid of vertragingen in deze informatie uit. Dit geldt tevens voor verlies of schade aan transacties van producten en diensten voortvloeiend uit de het tonen van deze informatie.