Meer aanbiedingen


Vreemde geuren en aparte luchtjes


Parfumeur Christopher Brosius runt de geuren bibliotheek, een kleine parfumerie winkel in New York. Daar creλert en verkoopt hij verschillende buitengewone parfums. En dan ook echt ongewoon. Christopher Brosius heeft de raarste geuren in parfums verwerkt. Maar hij verkoopt niet alleen parfum en eau de toilette. Met zijn aroma`s maakt hij bijvoorbeeld ook bad & douche gel, zeep, geur kaarsen en body lotions. Als je toevallig in de buurt komt moet je echt even naar binnen gaan om daar aan de ongeveer 250 geuren te ruiken.

Doordat geur direct de hersens prikkelt, worden er soms gevoelens opgewekt of komen er spontaan herinneringen naar boven. En met dat gegeven maakt Christopher Brosius zijn geuren. Op de website kan je de producten allemaal goed bekijken en ook bestellen.

leuke gift setsLeuk cadeau idee, er zijn voordelige gift sets te bestellen. Want wat kan je die jarige auto-liefhebber nu nog geven met zijn verjaardag? Wat dacht je van een bedwelmende binnenband parfum met topnoten van asfalt en verbrand rubber? Lekker origineel. En de giftsets hebben gezamenlijke thema`s als koektrommel of drank&cocktails.

Heb jij vroeger ook als kind veel met Play-Doh kinder-klei gespeelt en/of droom jij weg als je de wasco krijtjes ruikt? Ze zijn verwerkt in een luchtje en te koop in een flesje, Playd`eau en krijt lucht. Ruikt nat en net gemaaid gras voor jou ook zo lekker maar je hebt geen tuin, treur niet want er is een parfum. Of ben je meer een liefhebber van gedroogd gras, hooi de cologne? wat...je dacht meer aan dat andere soort gras... de hennep parfum is ook in het assortiment. Een hello Kitty of een babypoeder parfum als kraam cadeau is leuk toch en er zijn ook handige meeneem flesjes om nog even ergens bij te spuiten als de geur is vervlogen. De lijst is zeker even het bekijken waard. Er zit vast wel een leuk geurtje voor jou bij.