Meer aanbiedingen


Truth or Dare by Madonna

The queen of pop heeft een nieuwe Parfum ontworpen: Truth or Dare by Madonna.

Madonna heeft begin april in New York haar parfum gelanceerd. Daar kondigde ze meteen aan, dat ze ook nadenkt over een tweede parfum. “Ik denk dat het goed zou zijn om een parfum voor mannen samen te stellen”, zei de superster. Ik hou erg van mannenparfums met musk, amber en houttonen. En ik ben dol op de geur van whisky. Ik drink het nooit, ik vind het te sterk, maar ik vind de geur heerlijk.”

De naam van de nu verschenen parfum komt van de gelijknamige documentaire Truth or Dare uit 1991 met Madonna en haar wereldtournee "The Blond Ambition Tour". Ik ben altijd geobsedeerd geweest door parfums en wil al jaren iets persoonlijks creëren, een parfum die uitdrukt wie ik ben, maar waar andere mensen zich ook verbonden mee voelen. Iets eerlijks, en toch gewaagd, vandaar de naam Truth or Dare aldus Madonna. De geur is gebaseerd op het parfum van haar moeder: "Mijn oudste herinnering aan mijn moeder is haar parfum. In gedachte draag ik het overal bij me. Ze rook altijd naar gardenia en tuberoos, een bedwelmende vrouwelijke en mysterieuze mix." Truth or Dare opent met gardenia, roos en neroli. In het hart zitten jasmijn en lelie, terwijl vanille, zoete amber en musk de basis vormen. De witte flacon met verfijnde details weerspiegelen 3 belangrijke waarden van Madonna: eerlijkheid, puurheid en spiritualiteit. De parfum is gecreëerd door parfumeur Stephen Nilsen.

De Amerikaanse tv-zender ABC, eigendom van het Disney-imperium, heeft het reclamespotje voor de nieuwe parfum van Madonna eerst voor uitzending geweigerd. In het spotje, dat na enig knip-, en plakwerk, nu wel na 21.00 uur ’s avonds op de zender verschijnt, zien we Madonna in het zwart-wit, kronkelend in sexy lingerie, waarbij ze zingend te kennen geeft dat ze een stoute meid is. Enfin, Madonna zoals we haar al dertig jaar kennen, dus. Op de vraag wat ze zelf van alle ophef vond antwoordde Madonna: ”Ik denk niet dat het ordinair is. Ik vind het geweldig.”

Nu al te koop bij ICIPARISXL