Meer aanbiedingen


Kylie Minogue nieuwe parfum Pink Sparkle

pink-sparkle 7e kylie-minogue

Een heerlijke geur van frisse bloemen en heerlijke roze champagne gecombineerd met sensuele gardenia en muskus.

De geur opent met een combinatie van sprankelende witte perzik, een vleugje roze grapefruit en frisse lelietjes van dalen die versmelten in de fonkelende bubbels van roze champagne. Het hart bestaat uit een exclusief bouquet van witte bloemen Levendige arabische jasmijn gebundeld met intens verleidelijke gardenia onthult de vrouwelijkheid van de kylie minogue pink sparkle. Ten slotte ontwaken de levendige basisnoten zoals bourbon, vetiver, vanille en sensuele muskus.

Kort na de release van haar betoverende kinderboek "De Showgirl Princess", dat Kylie schreef tijdens haar behandeling en herstel van kanker, komt haar eerste parfum genaamd Darling op de markt. "De lancering van mijn eerste geur is weer een totaal nieuw hoofdstuk in mijn leven." zegt Kylie Minogue in 2006. Uitgebracht door Coty wordt "Darling" de meest succesvolle parfum in de geschiedenis van de Australische detailhandel. De geur is ook in de rest van de wereld een groot succes en er volgen Darling Sweet en Darling Sexy. Nu vijf jaar verder zijn de Kylie Minogue Parfums bij een groot internationaal publiek, gezien de release van niet minder dan 8 parfums tot nu toe, enorm gelieft en zeer succesvol !

Kylie Minogue Showtime Sexy Darling van Kylie Minogue Darling van Kylie MinogueKYLIE_MINOGUE_POP_IN_PINK_ Inverse voor mannen van Kylie Minogue couture is een parfum van Kylie MinogueDe 8 geuren zijn : Darling, Sweet Darling, Sexy Darling, Showtime, Couture, Inverse en de meest recente Pink Sparkle en POP Pink Sparkle met Inverse uit 2009 als het eerste mannen geurtje in haar parfumlijn.

Kylie: "Met Pink Sparkle wilde ik een elegante geur creëren die je naar een prachtige plek brengt, vol positiviteit en vitaliteit. Ik zie het als een open uitnodiging voor iedereen die het goede in het leven met mij mee wil vieren. Pink Sparkle is een geraffineerde geur die is gewijd aan alle vrouwen die in harmonie met zichzelf en de wereld leven. Laat je gaan en geniet.... je hebt het in je!"

pink sparkle Kylie minogue

.