Meer aanbiedingen


Hugo Boss Bottled Sport

.

Klaar voor de volgende uitdaging?


Hugo Boss komt met een nieuwe geur voor de energieke man, Hugo Boss Bottled Sport. Het is een frisse verkwikkende en mannelijke geur. Een geur voor winnaars. Het gezicht van deze geur is dan ook Formule 1 wereldkampioen Jenson Button. "Het beste uit jezelf halen en proberen beter te worden in alles wat je doet", Jenson Button .

Deze unieke geur is een combinatie van frisheid en kracht. De geur is geïnspireerd op de duurzaamheid en sterkte van koolstofvezel. Hugo Boss Bottled Sport opent in de top energiek met heerlijke grapefruit en de roze peperkorrels prikkelen de zintuigen en versterken de reflexen. Lavendel en kardemom vormen samen met aldehydemist de drijvende kracht achter de geur en prikkelen de geest door de energieke en verkwikkende eigenschappen. Vetiver, tonkabonen en patchoeli in de basis garanderen een kaarsrechte weg naar succes. Deze heerlijke geurencombinatie prikkelt de geest en laat je heerlijk ruiken. De flacon ziet eruit als alle Boss Bottled, alleen is ie nu van mat glas. De rode accenten op de flacon stralen energie uiui uit.

Boss Bottled Sport


Deze unieke geur is een combinatie van frisheid en kracht. De geur is geïnspireerd op de duurzaamheid en sterkte van koolstofvezel. Hugo Boss Bottled Sport opent in de top energiek met heerlijke grapefruit en de roze peperkorrels prikkelen de zintuigen en versterken de reflexen.
Lavendel en kardemom vormen samen met aldehydemist de drijvende kracht achter de geur en prikkelen de geest door de energieke en verkwikkende eigenschappen. Vetiver, tonkabonen en patchoeli in de basis garanderen een kaarsrechte weg naar succes. Deze heerlijke geurencombinatie prikkelt de geest en laat je heerlijk ruiken.

De flacon ziet er weer klassiek uit en is van mat glas. De flacon bevat rode accenten die energie uitstralen. Het koolstofvezel effect benadrukt de verassende kracht, elegantie en uitzonderlijke prestaties

Klaar voor de volgende uitdaging?


Hugo Boss komt met een nieuwe geur voor de energieke man, Hugo Boss Bottled Sport. Het is een frisse verkwikkende en mannelijke geur. Een geur voor winnaars. Het gezicht van deze geur is dan ook Formule 1 wereldkampioen Jenson Button.

"Het beste uit jezelf halen en proberen beter te worden in alles wat je doet" Jenson Button.