Meer aanbiedingen


Gucci Guilty, een rebelse geur

Gucci Guilty for Him is een intens en individueel eigentijdse fantasiegeur die uitdagend en tegelijk verleidelijk is. De geur prikkelt de zinnen met een pittige cocktail van stimulerende Italiaanse citroen en mandarijn en geplette groene bladeren en een uitdagend vleugje roze peper. De middentonen zijn een verleidelijke en uitnodigende fluistering. De kruidige frisheid van lavendel dwarrelt rond een prikkelende kardemonnoot - tegelijkertijd stimulerend en overweldigend - op een onverwacht teder bed van oranjebloesem en neroli. De patchoeli die het kenmerk is van alle Gucci parfums, gaat samen met ceder en sandelhout, glinsterend van het amber, en creëert een robuuste aardse, maar ook suggestief exotische sensualiteit van een onpeilbare mannelijkheid. Het effect is zowel opmerkelijk als onweerstaanbaar aantrekkelijk.

Gucci guilty for men bottles

Verkrijgbaar in: -Eau de Toilette 30ml, 50ml en 90ml. -After Shave Lotion 50ml & 90ml, -After Shave Balm 75 ml

proefmonster

Gucci Guilty Pour Homme - Director's Cut, starring Chris Evans and Evan Rachel Wood. Directed by Frank Miller. Soundtrack by Bat for Lashes.

Gucci guilty her

Gucci Guilty is een warme en toch opvallend oriëntaalse bloemengeur met hedonisme als grondtoon. De geur trekt de aandacht met een flamboyante opening afkomstig van de natuurlijke sensatie van mandarijn, sluimerend naast een gedurfde explosie van roze peper. De middentonen zijn een aantrekkelijk mengsel van wilde sering en geranium, verweven met sappige perzik - dit alles fluweelzachte vrouwelijkheid met een betoverende hint van provocatie. De patchoeli die het kenmerk is van de Gucci parfums, wekt een idee van kracht, terwijl de zinnelijkheid van amber een intense vrouwelijkheid suggereert.

Gucci guilty for women

Verkrijgbaar in Eau de Toilette 30ml, 50ml en 75ml

Proefmonster