Meer aanbiedingen


Flowerbomb van Viktor en Rolf

In samenwerking met L'Oréal komt Viktor & Rolf tijdens de Couture week in Parijs met
Flowerbomb, hun eerste parfum. In een roze doosje dat door een zwart lint met lakzegel is afgesloten is Flowerbomb hun eerste parfum voor vrouwen en vertegenwoordigt een oprecht ideaal. Een explosief boeket met zoete bloemlagen van jasmijn, roos, fresia en orchideeën, geaccentueerd door patchoeli. Een geur die blijft hangen, die een chic, wervelend spoor achterlaat. Flowerbomb is meer dan alleen een naam, het is een manier van in het leven staan, "een tegengif tegen de werkelijkheid, waartegen we ons slechts op één manier kunnen wapenen: door te dromen".

Viktor & Rolf introduceren de special edition van hun sprankele geur Flowerbomb in 50ml fles.
Aroma`s van sambac-jasmijn, oranjebloesem, theeblaadjes en bergamot samen met bloeiende cattleya-orchidee, in combinatie met een rijk en stevig boeket van fresia en centifoliaroos geven het parfum haar oosterse, bloemige, fruitige rijkdom. Gestructureerd wordt de staartnoot verstevigd door patchouli.

Viktor & Rolf 2011 Flowerbomb

Viktor Horsting en Rolf Snoeren ontmoetten elkaar op de kunstacademie in Arnhem. In 1993 starten ze met modehuis Viktor & Rolf. Met hun eigenzinnige stijl en spectaculaire modeshows en extravagante kleding een groot succes wordt. Het Nederlandse design-duo opent in Milaan hun eerste winkel en alles staat letterlijk en figuurlijk op z'n kop, zelfs de kroonluchter ' hangt aan de grond '.

.

Ga naar de goedkoopste aanbieder van Viktor & Rolf Flowerbomb

Extreme de special edition 100ml EDP, 100ml EDT ,..,,

en dan is er de Eau Mega geurlijn van Viktor & Rolf, en het luchtje "Antidote" speciaal voor de heren.