Meer aanbiedingen


Een luchtje rond de rechtzaak van Michael Jackson

Los Angeles - Op de tribune van het gerechtshof is het druk, "Ik ben een onschuldig man" verklaard Conrad Murray.
Murray wordt verdacht van dood door schuld. Hij zou Michael Jackson op 25 juni 2009 een fatale overdosis propofol hebben gegeven. De verdediging van Conrad zegt later, “We gaan niet voor een schikking. Ik denk dat we een sterke zaak hebben”.

Joe Jackson, de 80 jarige vader van Michael

Maar het echte nieuws heeft een luchtje. En dat luchtje is parfum. De vader van Michael gaat een parfum uitbrengen. "Als een eerbetoon aan de superster".zegt een fan. "Die ze gaan maken van bloemen en planten die groeien op Neverland.", zegt een ander. Een woordvoerder van het landgoed zegt weinig te weten: "het parfum is een "Joe Jackson deal". Maar dat is genoeg, er komt weer een nieuw Michael Jackson parfum.

Voor het nieuwe parfum zochten de Jackson`s samenwerking met het Franse parfum bedrijf ‘Julian Rouas Paris’, en volgens eigenaar Julian Rouas komt in maart de nieuwe parfum op de markt waarvan een gedeelte van de opbrengst naar Michael’s favoriete goede doelen gaat..

Enkele oude parfum`s van Michael Jackson zijn "Magic Beat" met een handtekening uit 1986, "Mystique de Michael Jackson" en "Legende de Michael Jackson". Deze laatste hebben een hologram op de fles.

"Michael is dood meer waard dan levend.” zei Joe Jackson, na het filmsucces "This is it"