Meer aanbiedingen


Duur, duurder en onbetaalbaar

CLIVE CHRISTIAN PARFUMS De Schepper van s werelds meest kostbare Parfum Clive Christian, onthulde begin april twee nieuwe Parfums, C voor vrouwen en C voor mannen.

Clive Christian is in 1951 geboren in Schotland. Hij nam in 1999 het Britse parfumhuis over dat werd opgericht in 1872. Clive christelijke parfum collectie bevat drie lijnen: 1872 parfum, No 1 parfum en X parfum. 1872 werd genoemd naar het jaar waarin koningin Victoria haar kroon aan het parfumhuis verleend. No 1 is zonder te verwijzing naar de kosten, `s werelds meest kostbare parfum ooit gemaakt en X is gebaseerd op exotische, krachtige afrodisiaca.

Van zijn drie dochters fungeert de oudste, Victoria Christian als de woordvoerdster en ambassadeur van het exclusieve merk. Presentatie van de parfums werd gehouden in het luxehotel Principe di Savoia in Milaan, Italië.

Na een korte welkoms toespraak van de eigenaar leidde dochter Victoria de presentatie.

C voor vrouwen is een klassieke geur stelling met bloemen akkoorden van rose, jasmine, violet en tuberose in de kern. Het parfum is vervaardigd uit uitsluitend natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten zoals Verse bloemen. C voor mannen is een complexe samenstelling van bloemrijke noten en kruiden van klassieke aard.

De nieuwe C komt uit de eigen prive verzameling van het parfumhuis en omdat zoveel trouwe klanten deze geur zo waarderen is de geur nu officieel toegevoegd aan de collectie en de commerciële lancering van de parfums is gepland voor September 2011

Voor meer informatie over Clive Cristian geuren.