Meer aanbiedingen


Disney eerste exclusieve geur collectie

nieuwe wereld van de verbeelding, magie en ... pixie dust !

disney parfums for kids

Disney Store heeft zojuist de lancering aangekondigd van zijn eerste exclusieve geur collectie met daarin drie parfums. Elk van de nieuwe geuren drukt de essentie van een klassieke Disney-karakter of favoriete verhaal uit.

Laat met Imagination je fantasie een vlucht over bomen langs magische paden van een betoverd bos gaan, compleet met sequoia bomen, groene bladeren en koele mos. En laat een kalmerend gevoel je lichaam en neus kriebelen. Breng een gevoel van de natuur in uw huis (deze lijn bevat geur kaarsen)

Als je denkt aan het ultieme Disney-karakter dan is dat Mickey Mouse. De geur heet Magic, en is ingegeven door de Disney klassieker, The Sorcerer's Apprentice.
Magic heeft een ongelooflijke mix van zeelucht met mint en chocolade aroma's die u opmontert en verrassen.

Disney

De laatste geur van de nieuwe collectie is zeker het leukste.
Pixie Dust werd geïnspireerd door ieders favoriete fee, Tinker Bell! Met het heerlijke aroma van citrus sorbet, gekonfijte vruchten in een zomerse regenbui, belichaamt deze zoete geur Peter Pan's sidekick. Naast Pixie dust komt er ook lichaam mist, body lotion, body glitter en lipgloss!

Disney pixie dust

Deze collectie zal worden ingevoerd in het begin van juni met het debuut van Imagination. Deze geuren worden alleen verkocht in Disney