Meer aanbiedingen


Diesel, de brandstof voor leven

Diesel is een Italiaans kledingmerk dat in 1978 is opgericht door Renzo Rosso en Adriana Goldschmied. Het modehuis (omzet 2005 1,2 miljard) is vooral bekent met zijn spijkerbroeken.

logo diesel

Fuel for life is de nieuwe (2007) geurlijn van Diesel. Fuel for life is als magisch brandstof voor man en vrouw. De framboos, anijs, vanille en amandelen is mannelijk en sexy zwarte bes, verleidelijke Patchoelie en sensuele jasmijn zorgt voor mysterieuze vrouwelijkheid.. Deze accenten zijn onverwacht sensueel dus gebruik met mate. Fuel for life is als de brandstof om te leven. Niet overheersend maar de hele dag aanwezig. Diesel zorgt ervoor dat je energieke en sexy indruk achterlaat

Diesel Men Fuel for Life.
Diesel Femme Fuel for Life

De flacon van Diesel Fuel for Life is afgewerkt met een stoer jasje of sexy doorkijkjurkje en deze extra accessoires zorgen voor een stijlvol geheel.

Diesel brengt in 2008 het parfum Diesel Fuel For Life Unlimited op de markt. De parfumeurs zijn Harry Fremont, Jacques Cavalier en Olivier Cresp. Diesel Fuel For Life Unlimited is een bloemig en fruitig parfum voor vrouwen. De ingrediënten zijn onder andere: anijs, zoethout, bergamot, citroen en verschillende witte bloemen. Deze geurcompositie is licht, fris en vooral bloemig. Een verassend en typisch Diesel parfum.

Diesel fuel for life unlimited

In 2009 komt Diesel Fuel For Life met de neon summer editie. Boy and girl, roze en licht blauw. De roze femme heeft dezelfde, iets lichtere bloembasis met geurtonen gebaseerd op Daquiri cocktail met een tikje Bergamot en Neroli. Summer Edition for him heeft groene Verveine met anijs en een vleugje hout. De Blue Curacao cocktail mist alleen een parasolletje \\

pink dieselblue diesel

Tijd om de geur aan te kleden!

In overeenstemming met de traditie van de Diesel modemerk en hun populaire jeans steekt Diesel zijn flesjes deze zomer in trendy spijkerstof. Denim is het symbool van de jeugd, vrijheid en ongedwongen sex-appeal, modieus en altijd comfortabel. De Denim collectie omvat twee geuren: Fuel For Life denim collectie Femme en natuurlijk een Homme. Femme is een bloemig houtachtige geur elixer, die begint met sappige en verse frambozen. jasmijn in het hart en afsluitend met warme houttonen en grijze amber. De Homme uitvoering is door een vleugje lavendel iets kruidig. De citrus is fris en met de zoete framboos in een perfecte combinatie.

DENIM

en ongeveer in september komt Diesel met Loveroose

Diesel parfum Loveroose