Meer aanbiedingen


De Big Pony collectie van Ralph Lauren

Ralph Lauren heeft een nieuwe parfumlijn met mannen geuren gelanceerd, De Big Pony collectie.

ralph-lauren-big-pony

Amerikaans modeontwerper Ralph Lauren werd geboren in de Bronx als Ralph Rueben Lifshitz. Na de business school begon hij zijn eigen label, Polo Ralph Lauren in 1967.

Geuren werden geïntroduceerd in 1978 met de Polo en Lauren.

Andere geuren zijn Chaps (1979), Safari (1990), Safari voor mannen (1992), Polo Sport (1994), Polo Sport Woman (1996), Romance (1998), Glamourous (2001), Polo Blue (2002), Blauw voor vrouwen (2003) en Lauren Style (2004).

Ralph Lauren Parfums is een divisie van L'Oreal.

De nieuwe geuren zitten in felle en kleurrijke flessen met elk een eigen nummer, van 1 tot 4.

Big Pony nr. 1 de "sportieve" geur van de collectie, in de blauwe fles is een van mijn favorieten Big Pony geuren, het toont toetsen van limoen en grapefruit, maar eerst een sterke bergamot tijdens de opening. Big Pony nr. 1 is helder, fris en schoon met alleen een klein beetje muskus voor het zwoele.

Big Pony nr. 2 rode fles, beschreven als "verleidelijk en sexy". De geur bevat pure chocolade en muskus, verlevendigd door een aantal warme citrus aroma`s in de opening. Het geheel zacht afgerond met een aangename, romige zoete muskus. De chocolade in Big Pony nr. 2 is niet te sterk en goed te dragen met warm weer en `s avonds met uitgaan.

Big Pony nr. 3 wordt geleverd in een fel groene fles en het is de "avontuurlijke", met munt en gember. Aromatische gember en citroen-bergamot maken het grootste deel van deze geur, er zit ook een takje met muntblaadjes in verborgen. Big Pony nr. 3 heeft een droge-down van zoete, citrus en is verbonden met Big Pony nr. 1 als mijn favoriet van de collectie.

Tot slot, "stylish" Big Pony nr. 4 in de oranje fles, met mandarijn en Kyara hout. De sensatie begint met generieke kruiden en faux mandarijn. Big Pony nr. 4 heeft bloemen op iets van hout in het midden akkoord. Kyara hout en muskus worden een harmonie met de citrus. Big Pony nr. 4 is een standaard-issue citrus-woody-muskus geur

Het Ralph Lauren Big Pony Fragrance Collection voor mannen is onderdeel van het grotere Ralph Lauren Big Pony polo kledinglijn voor mannen, vrouwen, kinderen ... en honden!