Meer aanbiedingen


Britney Spears Radiance

RADIANCE

Radiance heet de nieuwe geur van BRITNEY SPEARS™ Weer een zeer mooi flesje, een Eau de Parfum Spray. Geur omschrijving; Ruwe bessen met vochtige bloemblaadjes in een stralende hart van pure bloemen, (tuberose, jasmijn, oranje bloem en iris) verlicht van binnen door de gloed van kostbare amber, donkere houtsoorten en sexy musk.

Of de titel van dit nummer op de sluikreclame slaat is niet helemaal zeker, maar Britney`s eerste single van de nieuwe cd heet "Hold It Against Me" en de bijbehorende videoclip is nu bijna 10 miljoen keer bekeken in drie dagen tijd. Ook de digitale versie van het nummer vindt gretig aftrek op ITunes. Ze stond binnen enkele uren in 19 landen op #1. Hold It Against Me werd 705 keer gedraaid op de eerste dag en heeft daarmee het "De meest gedraaide plaat op 1 dag" record verbroken met 705 spins, het vorige record was van Mariah Carey met 485 spins.

Britney Spears heeft haar een nieuwe video clip van vier en een halve minuut beladen met advertenties, close-ups van make-up,
parfum en weergaven van webpagina`s op grote big-screen TV`s. Plentyoffish.com betaalde naar verluidt een zes-cijfer bedrag voor weergaven van hun datingsite in de "Hold it against me" video. De dating site beweerde dat het een 20 procent piek in het verkeer kreeg, de dag nadat de video clip in première ging.

De video, geproduceerd door Jonas Akerlund

7de BRITNEY SPEARS ALBUM "FEMME FATALE"
29 Maart in de winkel