Meer aanbiedingen


Boss Orange


In juli 2009 brengt Hugo Boss het parfum Boss Orange op de markt. Hugo Boss wil met Boss Orange de intrige, enthousiaste, vrije en charismatische vrouwen vertegenwoordigen. Volle aroma`s van verleidelijke bloembloesems zorgen samen met zoete appel, vanille en sensuele houtnoten voor een vrouwelijk resultaat. . Het parfum valt op en komt je sprankelend tegemoet. Een verrassende kleur, een verrassend parfum in een verassend flacon. Hugo Boss zorgt voor een parfum met stijl en elegantie.

Bevrijd jezelf van verwachtingen en ontdek de wereld van Boss Orange, de nieuwe geur boordevol energie en karakter. Laat je betoveren door de verrassende cocktail van hartstocht en vreugde waardoor je vrij bent jezelf te zijn. Sienna Miller is het gezicht voor de dames parfum

gratis proefmonster dames

Na het succes van Boss Orange Woman komt Hugo Boss in 2011 met de mannelijke variant ‘Boss Orange Man’ . De flacon is net als BOSS Orange Woman opgebouwd uit gestapelde glaskristallen, echter zijn deze glaskristallen in de mannelijke variant grover.
Het resultaat is een zware rechthoekige structuur, met een supermannelijk sixpack van kristallen .

BOSS_orange man

BOSS Orange Man is krachtig en optimistisch. Appel, vanille, coriander, wierookhars en bubingahout vormen het basis van de compositie. . De geur vormt de perfecte belichaming van het vrije, optimistische karakter van de BOSS Orange man. Deze man is spontaan, gepassioneerd en vol energie, maar tegelijkertijd cool en relaxed. Het gezicht van de BOSS Orange Men campagne is acteur Orlando Bloom.

Gratis proefmonster heren


Boss Orange Sunset is vergelijkbaar met de andere Orange parfums, echter de topnoot geeft het verschil in karakter. De topnoot bestaat uit granadilla, een soort passievrucht, die samensmelt met het bloemige hart van orange flower en tuberoos. De basis bestaat uit sandelhout en vanille.
De flacon is net als de andere Orange geuren lang en smal met een steen als dop.

hugo-boss-orange-sunset

Het enige verschil is dat de fles bij Orange Sunset de kleurschakering van een zonsondergang heeft. De bodem is rood en vaagt uit naar licht oranje.