Meer aanbiedingen


Beyonce heeft een nieuw Parfum genaamd Heat Rush

Beyoncé is een idealist, een trendsetter, een wereldwijd icoon en een krachtig rolmodel. Ze bracht in februari 2010 haar eerste parfum 'Heat' op de markt. "Heat Eau De Parfum For Women is gemaakt voor zelfverzekerde vrouwen overal ter wereld, voor vrouwen die niet bang zijn begeert te worden en om te begeren", zei Beyoncé over haar eerste parfum.

De ingrediënten die dit parfum accentueren zijn: vanille, rode orchidee, magnolia, neroli, perzik, amandel, tonka en amber. De flacon van Heat is gemaakt van antiek glas en Claude Dir en Olivier Gillotin hebben als parfumeurs meegewerkt aan het luchtje.
De meningen over Heat zijn zoals altijd uiteenlopend. Op een geurstrookje of aan de fles wordt het geurtje als zeer aangenaam ervaren. Deze mening verandert bij sommige gebruikers omdat het geurtje snel vervliegt en soms ook niet bij ieder goed reageert.

De bijbehorende commercial van Heat was een directe hit en mocht bijvoorbeeld in Engeland alleen na kinder-bed-tijd worden vertoond op tv!

. Beyoncι Heat

Beyonce's album I AM...SASHA FIERCE Dit album geeft me de ruimte om meer risico's te nemen en echt buiten mezelf te treden, of eigenlijk juist meer in mezelf te treden. Beyoncé heeft inmiddels de wereld van de muziek, film en mode veroverd. Zo speelde ze een rol in televisiereclames voor parfums van Tommy Hilfiger en Emporio Armani en zien we haar steeds vaker in grote bioscoopfilms. Wie de muziek beluistert kent Sasha Fierce als haar alter ego. "Ik wordt iemand anders wanneer het tijd is om te gaan werken, dan komt mijn alter ego Sasha. Het is iemand die ik door de jaren heen heb ontwikkeld om mezelf te beschermen tegen al wat er om me heen gebeurt", zegt Beyoncé.

En daarom ook de nieuwe geur Heat Rush, voor de andere ik!
Heat Rush

Er is inmiddels een derde heat geur, extra geconcenteerd . Beyonce-heat-ultimate-elixir , een limited edition.beyonce-heat-ultimate-elixir