Meer aanbiedingen


Namaak Parfum


Gaaf, een flesje Dolce&Gabbana voor 5 euro. Wat kan mij het schelen dat ie niet echt is!?

Uit onderzoek blijkt dat veel namaak artikelen schadelijke stoffen bevatten. Schadelijk voor jou en voor het milieu. De verkoop van namaak kost de Nederlandse economie jaarlijks vele miljoenen euro’s aan gemiste belasting inkomsten. Inkomsten waarvan de samenleving kan profiteren. In veel gevallen van namaak is er een directe link te leggen tussen criminele en terroristische netwerken. Met de aankoop van namaak financiert u deze partijen.

Waarom het jouw wat zou moeten schelen!

Je geld gaat waarschijnlijk naar een of andere maffiosi of criminele organisatie, die jouw geld investeren in andere "onfrisse" zaakjes.
En, misschien voor jouw persoonlijk wel veel belangrijker, namaak spullen kunnen je gezondheid wel degelijk schade toebrengen!

Weet je wat men gebruikt om namaak parfum te maken?

Echt geen bloemblaadjes of thee-extracten hoor. Het belangrijkste ingrediënt is meestal antivries. Onderzochte monsters wemelden van de giftige stoffen en bacteriën, en sommige bevatten zelfs sporen van urine. En zeg nu zelf: `Dat zou je toch niet in achter je oren willen spuiten? Want onvermijdelijk absorbeert je huid een groot deel van het goedje….....Het wordt steeds moeilijker om echt van nep te onderscheiden. Vaak zegt de prijs genoeg maar soms ook niet.

Hieronder enkele algemene tips om namaak te herkennen.

1. Prijs
Abnormale prijsverschillen zijn steevast te mooi om waar te zijn. Voor authentieke parfum van Lalique of Gucci moet je al gauw 50 euro’s op tafel leggen. Kan je die parfum voor pakweg 25 euro kopen, dan weet je dat er iets niet in de haak is.

2. Let op de details
Piraten doen heel erg hun best om de echte goederen zo precies mogelijk te kopiëren. Test de geur van de parfum door deze op de pols aan te brengen en minimaal 20 minuten te wachten. Meestal kopiëren ze de topnoten, en niet de echte geur die je ruikt wanneer deze zijn vervlogen.

3. Let op spelfouten
Een van de makkelijkste manieren om namaak te herkennen, is om op zoek te gaan naar spelfouten, al dan niet bewust om juridische procedures te vermijden. Een klassieke fout is Dolce & Gabbana, terwijl het eigenlijk Dolce&Gabbana (zonder spaties) moet zijn. Bij opvallende spelvouden weet je dat er iets niet in de haak is.4. Bestudeer de verpakking
Luxemerken besteden niet enkel heel veel aandacht aan hun product, ook aan de verpakking wordt met heel veel zorg gewerkt. AIs de sluiting al is gebroken, weet je dat de fles al werd geopend. De kans is dan groot dat de fles wel echt is, de inhoud daarentegen niet.

5. Vertrouw op je zintuigen
Soms volstaat gezond verstand om namaak te herkennen. Flesjes parfum die opvallend weinig wegen, zijn veelal gemaakt van goedkope materialen en dus namaak.

6. Speur naar fouten in het logo
Namaakproducten herken je vaak al van ver omdat de logo’s niet goed werden gekopieerd of verkeerd worden gebruikt.7. Let op de verkoopplaats
Luxeproducten koop je in luxueuze winkel en niet van een straatventer met een hele collectie in zijn koffer. Let ook op met internet. Doordat je het product niet zelf kan controleren, word je des te sneller in de luren gelegd. Wil je het toch proberen, vraag dan desnoods aan de verkoper om extra en meer gedetailleerde foto’s door te sturen. Neem ook eens een kijkje op zijn profiel. Als hij heel veel (zeldzame) luxeproducten aanbiedt, is dat vrij verdacht.

8. Toch niet zeker van je zaak?
Bezoek de officiële websites van de merken. Daar vind je vaak een heel gedetailleerde beschrijving van elk product met mooie foto’s. Op die manier weet je meteen waarop je moet letten.

Het aanbieden en kopen van namaak artikelen is bij wet verboden. Hier wordt hard tegen opgetreden. Aanbieders riskeren een celstraf van maximaal 4 jaar. Tevens wordt de toegebrachte schade verhaalt op de aanbieder. Deze bedragen zijn fors!

Wellicht onnodig te vermelden dat wij op de parfumbroker alleen maar bonafide parfum winkels vergelijken die zich nooit inlaten met namaak parfum....

WAARSCHUWING !

Koop geen parfum op marktplaats.nl! Bijna alle parfums die daar worden aangeboden, ook door betrouwbaar lijkende parfum 'winkels', zijn nep! Onderstaande foto's zijn Chanel parfums die recentelijk (eind 2010) via marktplaats zijn aangekocht,, en alle drie zijn namaak en niet origineel!Het is bijna onmogelijk voor een gewone consument om de vervalsingen te herkennen, dus bespaar je alle teleurstellingen (en soms ook veel geld) en koop bij een betrouwbare winkel!


Parfumerie.nl koopjeshoek

Online drogist