Meer aanbiedingen


Vaak gestelde vragen

Wat is de Parfumbroker?

De Parfumbroker is de nieuwste generatie winkel website waarbij je slimmer kan winkelen. De Parfumbroker biedt keuze en informatie om u zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Voor meer informatie, bezoek onze Over ons pagina.

Is de Parfumbroker een prijsvergelijkingssite?

Bij de Parfumbroker zien we ons niet zozeer als een prijsvergelijkingssite, maar meer als de grootste parfum database op het internet. Uiteraard vergelijken wij ook prijzen. Daarnaast trachten wij elk beschikbaar parfumproduct voor elke beschikbare prijs in onze database te hebben, de prijs historie van producten te weergeven en product en winkel recensies te publiceren zodat u een zo goed mogelijke beslissing kunt nemen wanneer u online winkelt.

Hoe bepaald de Parfumbroker de volgorde van weergegeven producten?

De Parfumbroker laat U daar een keuze in maken! U kunt producten sorteren op prijs, populariteit en relevantie. De producten zijn automatisch gesorteerd op de hoeveelheid product informatie. Met de zelfontwikkelde Crawl technologie kan de Parfumbroker online producten vinden en op de site plaatsen, hiermee garandeert de Parfumbroker een onafhankelijke weergave van producten.

Verkoopt de Parfumbroker zelf producten?

Nee. De Parfumbroker is meer een winkelgids dan daadwerkelijke winkel. Dit betekent dat u op de Parfumbroker website alle informatie over een product en winkel kan vinden maar naar de website van de winkelier moet gaan om het product te bestellen.

Waarom zou ik de Parfumbroker gebruiken?

Bij de Parfumbroker willen we uw online shop ervaring zo succesvol en gemakkelijk mogelijk maken, daarom blijven de site ontwikkelen met verbeteringen en nieuwe ideeën. Met de meest uitgebreide parfum catalogus op het web hopen we dat u bij ons het juiste geurtje vind.