Meer aanbiedingen


CHRISTINA AGUILERA DIVA


Christina aguilera diva
douglas:
  Woman is een ode aan de essentie van de vrouw een fascinerende combinatie van enthousiasme, vrolijkheid en warme sensualiteit. Christina Aguilera’s Woman opent met een heerlijke explosie van fruit: sappige ananas, goudgele peren en felroze peperbessen. De verkwikkende, fruitige geur creëert een krachtige eerste indruk die u onmiddellijk zelfvertrouwen geeft. Het hart van het parfum bestaat uit witte bloemen, zoals de tedere witte magnolia. De frisse, weelderige geur van de magnolia versterkt de essentie van uw vrouwelijke identiteit. De ultraverleidelijke noten van goudgele amber, al eeuwenlang geliefd als parfumingrediënt, maken de geur extra rijk en geven u een prettig, zelfverzekerd gevoel. Muskus is een belangrijk ingrediënt in alle parfums van Christina en betekent veel voor haar. Met zijn krachtige, sensuele karakter is muskus het perfecte anker voor haar parfumcollectie.
drogisterij.net:
 Christina Aguilera Woman is een sensuele geur met een combinatie uit de geurnoten amber en witte bloemen. Het parfum Christina Aguilera Woman is een weerspiegeling van echte vrouwelijk. Het parfum van de popster bevestigt dat je je goed voelt en blij bent met wie je bent. Onthul de vrouw die je bent geworden: sensueel en vreugdevol. Christina Aguilera Woman opent in de top met bergamot, roze peper en peer. Het hart van het parfum wordt gevormd door vioolblaadjes, roos, magnolia en honing. In de basis sluit Christina Aguilera Woman af met sandelhout, tonkaboon en gouden amber. Het flacon van het parfum is herkenbaar van de eerdere uitvoering, maar nu geaccentueerd met vrouwelijk en sensueel goud gecombineerd met vrolijk licht roze.
opisopvoordeelshop:
 Christina Aguilera Woman heeft een sterke geur en een sterk karakter. De weelderige geur van de klassieke witte Magnolia belichaamt de innerlijke vrouwelijkheid van een elegante en sterke vrouw.Woman is een bloemige geur met een elegant karakter en is verpakt in een fraaie fles.

30 Ml - Eau de Parfum

1 internet winkel verkoopt christina aguilera diva - 30 ml edp
Bij douglas  
 (7.65 per 10 ml)   
EUR 22.95

50 Ml - Eau de Parfum

4 internet winkels verkopen christina aguilera diva - 50 ml edp
Bij douglas  
 (6.81 per 10 ml)   
EUR 34.07
Bij douglas  
 (6.43 per 10 ml)   
EUR 32.13
Bij opisopvoordeelshop  
 (4.00 per 10 ml)   
EUR 19.98
Maar bij drogisterij.net  
 (3.38 per 10 ml)   
EUR  16.90

75 Ml - Eau de Parfum

1 internet winkel verkoopt christina aguilera diva - 75 ml edp
Bij douglas  
 (6.26 per 10 ml)   
EUR 46.92

150 Ml - Body Lotion

1 internet winkel verkoopt christina aguilera diva - 150 ml bdl
Bij douglas  
 (0.61 per 10 ml)   
EUR  9.18Meningen over christina aguilera diva Jouw mening?
Er zijn nog geen beoordelingen over christina aguilera diva, ben jij de eerste?

 

Parfumerie.nl koopjeshoek